Rektör Prof.Dr.Akhan'dan Taziye Mesajı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan, Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağında çıkan yangın sonucunda hayatını kaybeden maden işçilerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı. Rektör Prof. Dr. Akhan mesajında şunları kaydetti:

“Soma'daki maden ocağında meydana gelen elim kaza nedeniyle çok sayıda maden işçisinin hayatını kaybettiğini, yine çok sayıda yurttaşımızın da maden ocağında mahsur kaldığını büyük üzüntüyle öğrendik.

Kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Mahsur kalan maden işçilerimizin sağ salim kurtarılması duasıyla milletimize başsağlığı diliyorum”

Prof. Dr. Galip AKHAN

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü